Cautare

1798 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul" (2.88 secunde)
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... - incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... "Eliberarea unui nou permis de conducere cu o noua valabilitate administrativa se realizeaza la expirarea valabilitatii documentului, dupa efectuarea examinarii medicale prevazute la la art.22" scrie in art 9 al legii 203, publicata ieri in Monitorul Oficial.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. ... Burebista pana la intersectia cu Calea Dudesti, bd. Decebal pana la intersectia cu str.
Dupa ridicarea masinilor, MAI vine cu o alta bomba: ... Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
"Romania liberala", o miscare menita sa disloce PNL si pe Crin Antonescu Dupa gogoasa cu Miscarea Populara, serviciile secrete si Traian Basescu pun la cale ruperea PNL Scenariul din 2006, cand cuplul Stoica-Stolojan a format o platforma in PNL, se repeta acum.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Zeci de alesi si angajati ai Consiliului Judetean Dolj au plecat anul trecut in strainatate pe banii statului la intalniri care nu s-au soldat cu nici un fel de proiect concret in beneficiul doljenilor.
El a sustinut ca, in calitate de membru de partid, se defineste ca fiind un "soldat disciplinat", astfel ca PDL va lua decizia referitoare la candidatura sa. ... Sunt un soldat disciplinat, chiar daca desfiintam Senatul", a spus Prigoana.
Doar ca mosia este Romanika, dar probabil ca a gasit el prin Vechiul Testament o referire la cine ce drepturi are asupra teritoriului asta, altminteri nu se poate explica aplombul cu care se pronunta asupra unor subiecte care tin de politica interna, in raport direct cu suveranitatea poporului roman.
In privinta Kosovo, ar fi gresit ca Romania sa ramana ingropata in avanposturi ca soldatul japonez in Pacific Romania, in calitate de stat care nu a recunoscut independenta Kosovo, trebuie sa tina cont de evolutia dialogului dintre Belgrad si Pristina si sa nu ramana "ingropata in avanposturi ca un soldat japonez in Pacific", a declarat ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean.
Pilotii avionului au ramas fara comunicare cu solul, dupa ce aparatura de la bord s-a defectat. Incidentul nu s-a soldat cu victime. ... La un moment dat, pilotii au pierdut contactul cu turnul de control si nu au putut ateriza pe aeroportul din Timisoara.
Atentatul de duminica, comis in gara principala a acestui oras situat la aproximativ 700 de kilometri de Soci, s-a soldat cu 18 morti, iar cel de luni, comis intr-un troleibuz, s-a soldat cu 16 morti.
Protestul impotriva cenzurii internetului s-a soldat cu un succes • Protestul de miercuri fata de proiectul de lege SOPA (Stop Online Piracy Act) care se pregateste in Statele Unite, si care ar putea conduce la cenzura pe Internet, afectand utilizatorii din intreaga lume, s-a soldat cu un succes.
google-analytics.com